Logotip

TOT SOBRE EL BARÇA

Champions League

Paulinho: “Jugo amb Neymar al Brasil però Messi és el millor del món"

"Sé que al principi hi havia dubtes però això no em feia perdre la son"

Paulinho: “Jugo amb Neymar al Brasil però Messi és el millor del món"
Paulinho: “Jugo amb Neymar al Brasil però Messi és el millor del món"

"Sé que al principi hi havia dubtes però això no em feia perdre la son"

Paulinho

Paulinho ha estat el futbolista escollit per parlar en la prèvia de la Champions del partit contra l'Olympiacos. El migcampista ha destacat que ja es troba molt ben adaptat a l'equip i ha donat les gràcies als companys per facilitar-li la integració al vestidor. El brasiler també ha parlat sobre "el privilegi" de jugar al costat de Leo Messi i ha contestat sobre les comparacions amb Neymar. Aquestes són les frases més destacades.

Jugar al costat de Messi

"Tinc el privilegi de poder jugar al seu costat i córrer perquè ell pugui destacar. M'ha ajudat molt a l'adaptació. Al principi arribes una mica espantat però tots m'han ajudat."

Comparació Messi - Neymar

“Jugo amb Neymar al Brasil però Messi és el millor del món. Si jugues al costat del millor, només has d’ajudar."

"Messi i Neymar són 2 grans jugadors, és un privilegi estar al seu costat. Neymar potser d'aquí 3 o 4 anys serà el millor del món."

La marxa de Neymar

"No he parlat amb Neymar sobre la decisió de marxar del Barça. És una cosa molt personal i jo l'he de respectar."

Adaptació al Barça

"Em sento adaptat completament a l'estil del Barça. Al principi va ser una mica difícil però els companys m'han ajudat molt i això t'ajuda per millorar la confiança."

"Jo treballo tranquil, respectant els espais de tothom i conscient del meu rol. Sé que al principi hi havia dubtes però això no em feia perdre la son. Jo només he vingut per ajudar l'equip a guanyar títols."

Valverde

"Valverde em dona la màxima llibertat per arribar des del mig del camp per donar assistències i marcar gols. És el meu punt fort i només intento ajudar els companys."

La Champions

"És una il·lusió molt gran per a mi jugar la Champions. He d'aprofitar l'oportunitat per gaudir-la. És una competició diferent de la resta."

COMENTARIS