Notícies

Piqué: "La foto amb Neymar era l'última bala perquè es quedés"

Piqué: "La foto amb Neymar era l'última bala perquè es quedés"
Piqué: "La foto amb Neymar era l'última bala perquè es quedés"
El dia abans de disputar el primer clàssic en partit oficial de la temporada, Gerard Piqué ha sortit a la sala de premsa per parlar als mitjans de...
Piqué premsa supercopa

El dia abans de disputar el primer clàssic en partit oficial de la temporada, Gerard Piqué ha sortit a la sala de premsa per parlar als mitjans de comunicació. Moltes de les preguntes al capità blaugrana s'han referit a la sortida de Neymar, i a la famosa fotografia que va penjar Piqué amb el brasiler amb el missatge "es queda".

Piqué ha parlat clar, i ha donat més detalls sobre com va anar la sortida del brasiler: "Neymar va arribar a la boda de Messi amb la idea de marxar al PSG amb Dani Alves. Quan vaig posar la foto sabia que marxava. Però era l'última bala. Aquestes són les frases més destacades de la roda de premsa de Piqué.

Sobre la sortida de Neymar

"No em sento enganyat per Neymar en cap sentit. A la boda de Messi ja va venir amb la idea de marxar al PSG amb Dani Alves"

"Uns quants jugadors el vam intentar convèncer perquè es quedés. Vaig fer el tuit sabent que marxava, però ho vaig fer per intentar que es quedés, era l'última bala"

"El tuit de Neymar va ser com un farol al pòquer. Ho vaig intentar, però no va sortir. És el meu perfil a les xarxes socials i l'utilitzo com vull"

Fitxatges de Coutinho i Dembélé

"Liverpool i Dortmund s'aprofiten de la situació, utilitzen les seves cartes, però és un moment difícil pel Barça per fitxar, sens dubte"

"No crec que el Barça hagi perdut poder de seducció. El de Neymar és un cas a part. Tots els jugadors que hem volgut fitxar han demostrat que volen venir"

"Mirar a la Masia és una altra opció, però no sóc jo l'encarregat d'escollir l'estrategia del club"

Moment de l'equip

"Arribem en un bon moment al partit, tenim confiança per guanyar la Supercopa. És obvi que aquests partits els jugues més motivat"

COMENTARIS