Logotip

TOT SOBRE EL BARÇA

Gossip

Quin és el jugador del Barça que més cuida la dieta?

Així ho ha revelat Javi Miguel al Club de la Mitjanit

Quin és el jugador del Barça que més cuida la dieta?
Quin és el jugador del Barça que més cuida la dieta?

Així ho ha revelat Javi Miguel al Club de la Mitjanit

Paulinho

Com cuiden els jugadors del Barça la seva alimentació? El periodista Javi Miguel ha revelat alguns dels secrets del vestidor al Club de la Mitjanit d'Esport 3 i Catalunya Ràdio. Curiosament, el futbolista que més vigila la seva dieta és el brasiler Paulinho, amb un seguiment molt estricte i controlat de tot el que menja.

El principal motiu és que la seva esposa, Vivian Pereira, és metgessa nutricionista i se'n fa càrrec de tota la dieta del futbolista del Barça amb una treballada selecció dels aliments i les begudes que ha d'ingerir per estar al 100% físicament. Una correcta alimentació ajuda als esportistes a poder rendir millor en el terreny de joc i prevenir futures lesions. Paulinho es va casar amb Vivian Pereira l'any passat i estan esperant el naixement de bessons.

Javi Miguel també va explicar que Leo Messi és un dels altres futbolistes que més vigila l'alimentació de la plantilla, ja que cada 6 mesos visita el conegut nutricionista italià Giuliano Poser. Les consultes li han servit per evitar els problemes de lesions musculars que l'argentí va patir al principi de la seva carrera i també els vòmits que patia ara fa uns anys en alguns partits.

A l'altra banda de la balança, el jugador que menys es cuida és el turc Arda Turan. Ja s'ha convertit en habitual que en el retorn als entrenaments després de les vacances d'estiu ho faci amb uns quilos de més i s'han vist algunes imatges on no estava al 100% físicament.

COMENTARIS