Logotip

TOT SOBRE EL BARÇA

Notícies

Rakitic: "Messi està content. A vegades ha de descansar"

Rakitic: "Messi està content. A vegades ha de descansar"
Rakitic: "Messi està content. A vegades ha de descansar"
Ivan Rakitic segueix en el paper d¡imprescndible per a Valverde. El croat, el quart futbolista més utilitzat de la plantilla, ha tornat a ser titular,...

Ivan Rakitic segueix en el paper d¡imprescndible per a Valverde. El croat, el quart futbolista més utilitzat de la plantilla, ha tornat a ser titular, al contrari que Messi. EL migcampista ha analitzat la suplència de l'argentí. 

Partit

"Ens jugavem bastant en aquest partit. Jugar un partit de Champions League és especial i més per a mi, que no vaig tenir l'oportunitat de jugar massa aquesta competició. Cada partit és un regal i jugar a casa, és defensar la samarreta del Barcelona i oferir un bon espectacle a la teva afició. El Barcelona sempre es juga molt i penso que ha estat positiu". 

Evolució

"La dinàmica de l'equip és bona, la idea de l'equip no canvia i això permet que els jugadors s'adaptin millor. Hem merescut la victòria, ho hem fet bé, i cal seguir així". 

Messi

"Està content. L'important és que està amb nosaltres i que el tenim del nostre costat. A vegades ha de descansar. Jugar amb ell sempre és especial i quan té 20 o 25 minuts també canvia completament el joc i el ritme. És bo que estigui fi en cada partit i l'hem de cuidar bé ".

Mascherano

"No hem parlat amb ell. Treballa fort per estar el més aviat possible amb nosaltres. És un jugador important per a l'equip i sempre està a un nivell alt. Tant de bo estigui amb nosaltres molt de temps. Com a jugador i persona és molt important per a l'equip ".

COMENTARIS