Jugadors

Rakitic: "Necessitem guanyar el Madrid"

“La pilota aturada serà un dels aspectes més importants"

Rakitic: "Necessitem guanyar el Madrid"
Rakitic: "Necessitem guanyar el Madrid"

“La pilota aturada serà un dels aspectes més importants"

Després de la dolorosa eliminació contra la Juve a la Champions, el Barça s'ha d'aixecar el més aviat possible per afrontar aquest diumenge la visita el Santiago Bernabéu. Ivan Rakitic ha valorat el Clàssic contra el Madrid en una entrevista als mitjans oficials de La Liga on ha dit que l'equip "necessita" la victòria. Aquestes són les frases més destacades.

Els 3 punts

“Necessitem la victòria. Els partits davant el Madrid ens han anat bé en els últims anys i ho volem repetir”.

“Amb tot el respecte cap al Madrid, el més important no és com estan ells, que estan molt bé, sinó fixar-nos en nosaltres mateixos. Si estem al nostre nivell, tindrem moltes opcions de sumar els tres punts”.

Ambició

“A fam de victòries i il·lusió no ens guanya ningú. Coneixent el club i tots els seus triomfs, tenim moltes ganes de continuar guanyant. Serà un gran partit."

El 0-4 de l'any passat

“Guardo un molt bon record del 0-4, no només pel resultat, sinó per com ho vam fer, vam ser molt superiors”.

Marcar contra el Madrid

“Amb el Sevilla ja he marcat davant el Madrid, espero fer-ho també amb el Barça, tot i que signo no tocar ni la pilota i que l’equip guanyi”.

Les claus del partit

“La pilota aturada serà un dels aspectes més importants. El Madrid té especialistes en aquestes tasques i ho haurem d’igualar amb intensitat i concentració.”,

La baixa de Neymar

“És un dels tres millors jugadors del món i seria millor que hi fos, però ja hem demostrat que podem guanyar sense ell”.

COMENTARIS