Opinió

República independent de Chamartín

República independent de Chamartín
República independent de Chamartín
Sembla mentida que a hores d'ara els jugadors del Barcelona encara no sapiguen que el partit no acaba fins que Sergio Ramos marca el gol de la...

Sembla mentida que a hores d'ara els jugadors del Barcelona encara no sapiguen que el partit no acaba fins que Sergio Ramos marca el gol de la victòria, o de l'empat en aquest cas. Una vegada més, a la capital, es ven l'empat com un gran resultat. Cosa gens estranya si tenim en compte que, a Madrid, han arribat a vendre com a positiva una eliminació de Copa (Cas Cherysev) argumentant que així l'equip estaria més descansat per lliga i Copa. De traca. Escric aquest article 24 hores després de l'empat i a la capital encara continuen les celebracions. És fins i tot ridícul veure com un equip que ha guanyat el que ha guanyat celebri un empat davant una versió bastant gris del Barcelona. S'entén que, en el moment que el Barcelona recuperi el bon joc, tot tornarà a la normalitat. 

Sigui com sigui, a la capital ja tenen preparats els altaveus d'amplificació. Tan potents són, que són capaços de convertir un empat al darrer minut en un partidàs blanc on si no arriba a ser per l'àrbitre, hagués quedat 0-5. Quan li preguntes a un madridista perquè celebra un empat davant aquest irregular Barça, et respon: "Si tenim en compte que Clos Gómez ens ha escamotejat tres penals i ens ha perjudicat, l'empat és un bon resultat". Era l'argumentació que es buscava durant la setmana prèvia. Recordem que abans que comencés el partit, a Madrid ja es parlava de l'àrbitre Clos Gómez. Els altaveus van estar una setmana donant la "matraca" en el tema arbitral. Ja es deia que seria molt difícil guanyar amb aquest àrbitre (les dades diuen el contrari, amb Clos malament del tot no li va al Madrid, però bé, això a la caverna no importa massa). Ja es comentava la gran preocupació que regnava a la planta noble de Concha Espina per la designació de Clos Gómez. I us preguntareu pel motiu d'aquesta pel·lícula. Doncs perquè és el camí més curt per justificar qualsevol resultat. Si guanyava el Madrid, es venia com una heroïcitat -el Madrid guanya contra 12-, si empataves -un punt amb sabor a victòria-, i si haguessin perdut - Villarato-. Són llestos i saben com manipular al madridisme, que està entregat a qualsevol teoria que justifiqui que el Madrid no guanya al Barcelona per causes conspiradores. És brutal el seguiment que tenen aquestes teories dins el madridisme. I és que està claríssim... viuen en una realitat paral·lela, en el seu món... Benvinguts a la República Independiente de Chamartín. 

PD: El Barcelona, en temes d'Hisenda, és "mano de Santo". És a dir: Laporta diu que Cristiano va poder ser jugador blaugrana i zasssss... apareix l'agència tributària. "Hacienda ya no somos todos". Després de l'escàndol de Cristiano i els suposats 150 milions desviats a paradisos fiscals. Segurament Montoro li té enveja perquè CR és més guapo, és més ric, i és més famós, però ara veurem en la seva plenitud com és i com actua el "doble rasero capitalino". Si Messi actuava segons la fiscalia com un "capo mafioso" per 4,1 milions d'euros, com definiran a Cristiano, qui suposadament ha defraudat 150 milions? Només tinc un dubte en el tema Cristiano-Hisenda. No sé què és més greu, que Cristiano pugui defraudar 150 milions d'euros o que un jutge de Madrid prohibeixi publicar la notícia. Subtil diferencia amb el cas Messi. Coses de la capital judicial.

COMENTARIS