Logotip

TOT SOBRE EL BARÇA

Judicial

Rochemback, detingut per participar en baralles de galls

Rochemback, detingut per participar en baralles de galls
Rochemback, detingut per participar en baralles de galls
Els aficionats del Barça més joves potser no recorden el pas de Fabio Rochemback pel Barça. El brasiler va arribar al Camp Nou l’any 2000 com una gran...

Els aficionats del Barça més joves potser no recorden el pas de Fabio Rochemback pel Barça. El brasiler va arribar al Camp Nou l’any 2000 com una gran promersa del futbol brasiler, però el seu pas pel club no va ser gens reeixit. 

Ara, el futbolista és notícia per participar en baralles de galls, segons ha informat Globoesporte. La policia l’ha arrestat a Palmeiras das Missoes, i respondrà a “crims ambientals”.

Les mateixes fonts revelen que la policia va decomissar 89 galls de baralla, una escopeta i més de 100.000 reals (26.582 euros). Segons la publicació brasilera, en el moment de la batuda hi havia una gran quantitat de gent, alguns apostant i altres com a mers espectadors de les baralles. 

No es tracta de la primera vegada que l'exjugador del Barça es veu embolicat en un assumpte d'aquests. La policia ja va trobar el 2011 diversos galls de baralla en un habitatge propietat del jugador a la ciutat de Soledade, a Rio Grande do Sul.

COMENTARIS