Notícies

Seri: "Al Barça no se li pot dir que no"

Vesteix el número 6 al Niça en homenatge a Xavi Hernández

Seri: "Al Barça no se li pot dir que no"
Seri: "Al Barça no se li pot dir que no"

Vesteix el número 6 al Niça en homenatge a Xavi Hernández

Seri

Un dels futbolistes que més ha sonat les últimes setmanes per reforçar el mig del camp del Barça és l'ivorià Jean Mickaël Seri. El jove jugador del Niça ha estat una de les revelacions de la lliga francesa i el seu futbol ha meravellat a tothom amb una gran tècnica individual i capacitat per jugar el futbol de possessió, característiques fonamentals per adaptar-se al joc del Barça.

Seri ha reconegut ser un gran admirador del club blaugrana d'ençà que era petit i veia com Yaya Touré militava al club blaugrana. En una entrevista a Mundo Deportivo, el jugador ha confessat la seva voluntat per jugar al Camp Nou i ha parlat també sobre un dels seus grans ídols: Xavi Hérnandez.

Jugar al Barça

"Sóc del Barça des que era un nen, quan estava encara al meu país natal, a Costa d'Ivori. Sempre vaig ser molt culer, els que em coneixen ho saben. Després quan vaig anar a jugar a Portugal encara vaig tenir l'oportunitat de seguir més de prop els seus partits."

"Si el Barça et ve a buscar, no pots dir-li que no. De cap manera ".

L'admiració per Xavi Hernández

"Ha estat el meu referent. Puc tancar els ulls i recordar partits i passades que ell va donar vestit amb el Barça. Sempre em vaig fixar molt en el seu futbol, ​​com evolucionava amb la pilota als peus, com marcava els temps i el ritme de la pilota. Em fixava en la forma que tenia d'ordenar el joc i, sobretot, en les seves passades i assistències."

Vídeo. Aixú juga Seri

COMENTARIS