Simeone: "No hi ha cap jugador que s'apropi a Leo Messi"

Simeone: "No hi ha cap jugador que s'apropi a Leo Messi"
Simeone: "No hi ha cap jugador que s'apropi a Leo Messi"
Tots dos argentins i rivals a la competició domèstica. Un des de l'àrea tècnica del Calderón i l'altre des de la cuidada gespa del Camp Nou. Diego...
Messi Oblak Barça Atlètic de Madrid

Tots dos argentins i rivals a la competició domèstica. Un des de l'àrea tècnica del Calderón i l'altre des de la cuidada gespa del Camp Nou. Diego Pablo Simeone ha elogiat Leo Messi en unes declaracions fetes al canal de televisió TyC Sports.

"És el número 1, no hi ha ningú que s'apropi a Leo Messi. S'adapta a tot allò que et fa guanyar, perquè ell vol guanyar. Més enllà d'on el situïs, si li fas veure que amb treball, ordre i amb tot allò que intentes, guanyaràs... ell ho farà sense cap mena de dubte". Paraules del tècnic matalasser durant una entrevista per valorar la Copa Amèrica i les aspiracions del conjunt de Gerardo Martino de guanyar el torneig.

Simeone també ha fet referència a la constant comparació entre els dos millors deus argentins: Messi i Maradona. Prudent, el Cholo no es va mullar: "Van jugar en èpoques i posicions diferents. Maradona jugava més per tot el camp; Messi és més rematador. Són dos futbolistes extraordinaris. Messi ha guanyat 4 Champions, no sé si això ho ha aconseguit algú més". Per últim i ja en clau 'albiceleste', Simeone ha assegurat que li agradaria que "Messi pugui fer que l'Argentina guanyi la Copa Amèrica i després un Mundial", ha afegit.

L'entrenador de l'Atlètic de Madrid sap què significa patir Leo Messi i és conscient de les capacitats del 10 blaugrana, amb el qual es retrobarà durant la temporada 2015-2016, amb un Atlètic de Madrid que haurà de tornar a mostrar regularitat per, a priori, fer front a Barça i Madrid a la Lliga.

COMENTARIS