En profunditat

Tots els detalls de la nova samarreta del Barça (2016/2017)

Tots els detalls de la nova samarreta del Barça (2016/2017)
Tots els detalls de la nova samarreta del Barça (2016/2017)
A finals de maig i mitjançant una presentació digital, la marca esportiva Nike va presentar la nova samarreta del Barça per a la temporada 2016-2017, que,...
Samarreta barça

A finals de maig i mitjançant una presentació digital, la marca esportiva Nike va presentar la nova samarreta del Barça per a la temporada 2016-2017, que, com a mínim, durant els primers mesos de vida, no tindrà publicitat a la part frontal, ja que el Barça encara ha de tancar l'acord amb el patrocinador principal de la samarreta.

A Weloba hem volgut analitzar amb detall les novetats d'aquesta primera samarreta, amb canvis destacats respecte a la de la temporada anterior i amb avenços tecnològics pel que fa al teixit.

La tecnologia Aeroswift és un dels canvis més destacats del nou model. Utilitzen un nou teixit, amb una textura que absorbeix millor la suor i pensat per millorar la transpirabilitat i l'elasticitat del model.

Estèticament, tornen les ratlles verticals després que la temporada passada s'innovés amb un model 'inèdit' amb les ratlles blaugrana horitzontals. 

Les mànigues també tenen la seva part de protagonisme, ja que en la part interior s'hi llegeix 'Un crit' i 'valent'. Unes paraules que, a més, formen part de l'himne del club.

Tant l'escut com la marca esportiva se situen damunt les ratlles vermelles.

A la part posterior del coll hi apareix la paraula Barça acompanyada d'una senyera vertical.

A més de les típiques ratlles blau i grana, s'aprecien línies més fines en el seu interior amb dues tonalitats diferent de colors blau i vermell que recorden el model de la temporada 91-92, quan el Barça vestia amb la marca 'Meyba'. La temporada vinent farà 25 anys d'aquella temporada màgica del 'Dream Team' i aquest detall n'és un homenatge més.

La samarreta del Barça 2016/2017 ja està disponible a la botiga del club.

COMENTARIS