En profunditat

Tots els detalls de la nova samarreta del Barça (2017/2018)

Tots els detalls de la nova samarreta del Barça (2017/2018)
Tots els detalls de la nova samarreta del Barça (2017/2018)
El Barça i Nike ja han fet oficial el llançament de la samarreta de futbol per a la temporada 2017/18 amb moltes novetats i l'última tecnologia...
Samarreta FCB 17-18

El Barça i Nike ja han fet oficial el llançament de la samarreta de futbol per a la temporada 2017/18 amb moltes novetats i l'última tecnologia del mercat. Des de l'1 de juliol, ja es pot adquirir a la botiga online de Nike i a les botigues i distribuïdors oficials del club.

A Weloba hem volgut analitzar el disseny d'aquesta samarreta que comptarà per primera vegada amb la la presència de la companyia japonesa Rakuten, el nou patrocinador principal global del Club.

Disseny

La nova equipació Nike Vapor del FC Barcelona és una interpretació actualitzada dels tradicionals colors blaugrana, plasmats en una combinació progressiva de les tradicionals franges. 

En el tors, els tradicionals colors blaugrana s'actualitzen i mostren unes franges vermelles verticals que es van estrenyent sobre un intens color blau. 

 

L'últim crit en tecnologia

Nike ha aprofitat la revolucionària tecnologia Dri-FIT per crear unes peces d'alt rendiment, innovadores i plenes de moderns detalls. Les zones de la samarreta amb teixit especial creen un subtil patró geomètric que millora l'ajust i s'adapta als moviments del jugador.

A més, a l'interior de la màniga i al lateral de la samarreta, s'observa una franja vermella més fosca que s'expandeix amb els moviments del jugador per maximitzar la ventilació. Els pantalons curts en el clàssic color blau del FC Barcelona incorporen també aquesta franja vermella que millora la ventilació durant el joc.

Detalls

Nike també ha pensat en tots els aspectes que envolten la indosincràcia del club. Així, al coll es poden veure alguns detalls inspirats en la història i la cultura del club, com ara la Senyera. 

La samarreta del Barça 2017/2018 ja està disponible a la botiga del club.

COMENTARIS