Logotip

TOT SOBRE EL BARÇA

Analytics

Umtiti deixa enrere Mascherano

El central francèses confirma com una peça essencial als esquemes de Luis Enrique

Umtiti deixa enrere Mascherano
Umtiti deixa enrere Mascherano

El central francèses confirma com una peça essencial als esquemes de Luis Enrique

El creixement d'Umtiti al Barça ja no és una qüestió de sensacions. El francès s'ha erigit com un referent de l'estructura defensiva del conjunt de Luis Enrique i és, juntament amb Piqué, un dels centrals titulars del Barça.

Fitxat aquest estiu procedent de l'Olympique de Lió a canvi de 25 milions d'euros, Umtiti s'anunciava com un recanvi de garanties de Piqué i Mascherano, la parella de centrals titular els últims anys, però el francès s'ha reivindicat com quelcom més que una alternativa.

Umtiti ha aconseguit la continuïtat que no va tenir a principis de temporada per culpa de les lesions, i ja acumula més minuts que Mascherano en totes les competicions. L'argentí va comptar a principis de curs amb la confiança de Luis Enrique, però mica en mica s'ha anat diluint a l'ombra de Piqué i l'ex de l'Olympique. 

Malgrat la inversa tendència dels dos futbolistes, Mascherano ha recuperat part del protagonisme des que Luis Enrique disposa un 3-4-3 com a dibuix tàctic. La seva capacitat d'anticipació i contundència en el tall són valors que el tècnic agraeix. L'argentí ha sortit d'inici en 4 dels darrers 5 partits, mentre que Umtiti ha estat titular en 17 dels darrers 19. 

 

COMENTARIS