Analytics

Un altre any a l'oficina golejadora de Leo Messi

L'argentí suma 8 temporades consecutives marcant com a mínim 40 gols

Un altre any a l'oficina golejadora de Leo Messi
Un altre any a l'oficina golejadora de Leo Messi

L'argentí suma 8 temporades consecutives marcant com a mínim 40 gols

Messi

| Getty Images

Passen els anys però la voracitat golejadora de Leo Messi sembla no tenir fi. Després dels 2 gols que va marcar aquest diumenge contra el València, l'argentí ja acumula 8 temporades consecutives sense baixar de la xifra dels 40 gols per campanya. Uns registres únics i increïbles per un futbolista que sembla esgotar tots els adjectius possibles.

Aquesta temporada, Messi ja suma 41 gols i encara resten 10 partits de Lliga, 1 de Copa i, com a mínim, 2 de Champions. Des de la temporada 2009/10, Messi ha encadenat 8 anys superant la quarentena de gols amb aquesta seqüència: 47, 53, 72, 60, 41, 58, 41 i 41. Malgrat les lesions que ha patit en algunes temporades, els números de l'argentí no s'han ressentit i ha aconseguit una quantitat de gols que en moltes ocasions no han signat ni els millors davanters del panorama europeu.

A més, si observem les dades golejadores des de la temporada del seu debut, la 2004/05, la mitjana golejadora de Messi amb el Barça és de 38 gols per temporada. Una xifra de gols que ha convertit a Leo Messi en el màxim golejador de la història del club amb 494 gols, molt a prop d'arribar al mig miler de dianes.

El rendiment ofensiu de Messi aquesta temporada l'ha dut a líderar les classificacions del Pitxitxi la i Bota d'or amb un total de 25 gols. A la Lliga, Luis Suárez (21) i Cristiano (19) són els màxims competidors mentre que a Europa ho són Bas Dost (24 gols amb l'Sporting de Lisboa) i Aubameyang (23 amb el Borussia Dortmund). A més, el davanter blaugrana també és el màxim golejador de la Champions amb 11 gols. Un altre any a l'oficina golejadora de Leo Messi.

COMENTARIS