Notícies

Valverde: "El trident es gestiona amb normalitat"

El tècnic del primer equip avalua la seva primera setmana de feina

Valverde: "El trident es gestiona amb normalitat"
Valverde: "El trident es gestiona amb normalitat"

El tècnic del primer equip avalua la seva primera setmana de feina

Ernesto Valverde acumula una setmana de feina i ja ha tingut temps per treballar els primers aspectes tàctics i tècnics amb els seus futbolistes. L'entrenador ha comparegut aquest dilluns per avaluar els primers dies del nou projecte i per definir el futur. 

Inicis

"Estic molt content per com estan les coses i per com han arribat els jugadors. Ara és qüestió d'acumular sessions i d'afinar a nivell tècnic i tàctic. Aquests partits dels Estats Units ens aniran bé per agafar el punt. Ara per ara, estic encantat". 

Estil

"Portem poc temps, però està clar que hi ha qüestions que venen marcades pel que és el Barça. És un equip que pretén dominar el joc i vol dominar i atacar". 

"Cada entrenador té una manera de fer les coses. En certa mesura, es va transmetent, i sempre esperes que sigui per a bé". 

"Tinc una gran responsabilitat pel que han fet abans els anteriors entrenadors. Des del moment que signes, ho assumeixes". 

Trident

"Suposo que cal gestionar el trident amb normalitat. Tenen molta capacitat d'intimidació, però jo també estic debutant en això. Haig de conèixer-los bé". 

Jugadors

"La versatilitat de Sergi Roberto és un avantatge, no un inconvenient. La seva posició dependrà del rendiment individual i col·lectiu". 

"Compto amb Rakitic i amb André Gomes. Els vull veure i n'espero molt". 

"He parlat amb Deulofeu. Té un problema muscular. Pensem que ens pot ajudar i veurem quin rol pren. No sabem en quina mesura, però esperem que ens ajudi". 

"És molt d'hora per preocupar-me per si és l'últim any d'Iniesta. No ho sé. Vull que estigui content i que ens aporti moltes coses. Ja veurem com es desenvolupa la temporada". 

Mig del camp

"Tenim marge per escollir [per la nombrosa presència de futbolistes]. Volem ajustar-nos perquè encarem competicions molt dures. Hem de tenir jugadors suficients". 

Jugadors del filial

"Els hem vist molt bé i il·lusionats. Estic molt content. Estan en una categoria complicada, Segona, que els judarà a créixer".

 

 

 

COMENTARIS