Notícies

Valverde: "La marxa de Neymar es supleix mirant endavant"

Valverde: "La marxa de Neymar es supleix mirant endavant"
Valverde: "La marxa de Neymar es supleix mirant endavant"
Ernesto Valverde ha volgut passar pàgina de la sortida de Neymar a la roda de premsa prèvia al clàssic de Supercopa que es disputarà diumenge. El '...
Valverde rdp

Ernesto Valverde ha volgut passar pàgina de la sortida de Neymar a la roda de premsa prèvia al clàssic de Supercopa que es disputarà diumenge. El 'txingurri' té clar com s'ha de compensar la marxa de l'extrem brasiler: "Neymar és un gran jugador, però també n'hi ha d'altres que tenen altres qualitats. La seva marxa no se supleix mirant enrere, sinó endavant".

Tot i això, el tècnic ha confirmat les sospites que hi havia al voltant de tota la plantilla durant la pretemporada: "S'intuia, es parlava i fins i tot algun jugador ho va comentar, però del cert no se sabia". Valverde ha confirmat que va conèixer la notícia quan Neymar li va comunicar personalment.

"Va venir al meu despatx i em va dir que acceptava l'oferta del PSG. Va ser el mateix dia que es va despedir de tothom", ha explicat l'entrenador. Sobre el partit de demà, el tècnic no ha donat pistes sobre l'onze titular: "Tinc uns quants jugadors disposats a jugar".

COMENTARIS