Logotip

TOT SOBRE EL BARÇA

Champions League

Valverde: "Una part del meu cor sempre estarà amb l'Olympiacos"

"Estem contents per com van les coses. L'equip té esperit i aixo és molt positiu"

Valverde: "Una part del meu cor sempre estarà amb l'Olympiacos"
Valverde: "Una part del meu cor sempre estarà amb l'Olympiacos"

"Estem contents per com van les coses. L'equip té esperit i aixo és molt positiu"

valverde

Ernesto Valverde s'enfrontarà aquest dimecres contra un vell conegut, l'Olympiacos. Durant 3 temporades va dirigir el conjunt grec i encara és molt estimat per tota l'afició. Aquest dimarts ha parlat en la roda de premsa sobre l'especial relació amb el club hel·lè i ha volgut saludar un per un tots els periodistes visitants. A banda del tema principal de la prèvia, l'entrenador del Barça també ha parlat d'altres aspectes de l'actualitat blaugrana com les rotacions, l'estat de l'equip o el rendiment d'Umtiti.

Olympiacos

"Ens poden sorprendre a la contra, tenen jugadors ràpids. És un equip que no s'entrega mai i sempre competeix fins al final, ho sé per experiència."

"Serà un partit especial contra l'Olympiacos. Segurament ho serà encara més quan juguem allà, aquell camp té màgia. Em vaig sentir molt estimat."

"No sé perquè caic tan bé a l'afició de l'Olympiacos... Jo també els hi tinc molt afecte i una part del meu cor sempre estarà allà."

Champions

"Només pensem a guanyar perquè els 3 punts ens posarien molt a punt. És un partit fonamental, aconseguir 9 punts i que tot pinti millor."

Banqueta

"Tenim jugadors que poden revolucionar el partit des de la banqueta en funció de com vagi. Hi ha vegades que hi penso a l'hora de fer l'onze."

Progressió

"Estem contents per com van les coses. Després de la derrota de la Supercopa, ens hem anat recuperant. Estic molt satisfet de les reaccions contra el Getafe i l'Atlètic. L'equip té esperit, entrega, i això és molt positiu."

Umtiti

"Umtiti té agressivitat, sortia de la pilota, joc aeri...i és molt jove. Encara ens pot donar més coses."

L'extrem dret

"En funció dels partits, trio el jugador que crec que ens anirà més bé. L'altre dia vaig optar per André Gomes, un jugador fort i que ens podia ajudar a tapar la banda. Després per Deulofeu, que pot desequilibrar el partit."

Convocatòries

"No poden jugador tots. A vegades sóc injust però he de triar. Tots els jugadors treballen bé. Per mi és un problema descartar jugadors."

La Pilota d'Or?

"Tots sabem qui és el millor del món. El premi no em preocupa a mi..."

Adaptació al Barça

"Jo m'he d'adaptar al club i als jugadors, és un vestidor molt diferent a l'Athletic. Quan parlo amb els jugadors, els intento ajudar."

Conflicte polític

“Esperem que la gent vingui a veure un partit de futbol i a gaudir de l’espectacle. No ens preocupa l’ambient."

COMENTARIS