Detinguts dos dels autors de la mort del seguidor del Deportivo

Detinguts dos dels autors de la mort del seguidor del Deportivo
Detinguts dos dels autors de la mort del seguidor del Deportivo
30 persones han estat detingudes a Madrid, entre les quals es trobarien dos dels presumptes autors de la mort del seguidor del Deportivo Francisco José...

30 persones han estat detingudes a Madrid, entre les quals es trobarien dos dels presumptes autors de la mort del seguidor del Deportivo Francisco José Romero "Jimmy". Segons explica el diari El País, tots els detinguts pertanyen al grup Frente Atlético. Aquesta trentena de persones són presumptes responsables dels incidents del passat 30 de novembre al riu Manzanares entre els seguidors de l'Atètic de Madrid i el Deportivo de la Corunya que va acabar amb la mort del seguidor gallec dels Riazor Blues.

Les detencions s'han produït a Madrid, Toledo i Àvila resultat de l'operació Neptuno que duu a terme la Brigada d'Informació de Madrid. De fet, informa el diari El País que s'estan escorcollant múltiples domicilis en els entorns de la capital espanyola.

Després dels incidents del passat 30 de novembre a Madrid s'està posant mà dura amb tots els violents del món del futbol. Les detencions s'emmarquen dintre la política antiviolència que també s'està duent a terme dintre dels estadis.

COMENTARIS