Club

4 dies de dol i Espai Memorial en record a Núñez

4 dies de dol i Espai Memorial en record a Núñez
4 dies de dol i Espai Memorial en record a Núñez
El Barça ha anunciat que ha decretat 4 dies de dol, durant els quals les banderes a les instal·lacions barcelonistes estaran a mig pal. Es guardarà un...
Núñez

El Barça ha anunciat que ha decretat 4 dies de dol, durant els quals les banderes a les instal·lacions barcelonistes estaran a mig pal. Es guardarà un minut de silenci en totes les activitats del club, en els entrenaments dels equips blaugrana i en els partits que es disputin aquesta setmana, en què els jugadors blaugrana portaran un braçal negre en senyal de dol.

A més, també ha informat que durant aquest dimarts i dimecres habilitarà un Espai Memorial al Camp Nou per acomiadar l'expresident blaugrana. L'espai estarà ubicat a la Tribuna i estarà obert als socis, penyistes i aficionats que vulguin mostrar el seu record i afecte cap a la figura de Núñez. L’Espai Memorial estarà obert el dimarts 4 entre les 10 i les 21 hores i el dimecres 5 de 10 a 14 hores.

El dimecres 5 de desembre es disputarà el partit de Copa contra la Cultural on es guardarà un minut de silenci en memòria de l'expresident blaugrana.

COMENTARIS