Zona Bloc / Blog de

"4 MINUTS D'AFEGIT" J22: Athletic 2-5 Barça

Cada partit de Lliga els 4 titulars de Borja Nicolau.
"4 MINUTS D'AFEGIT" J22: Athletic 2-5 Barça
"4 MINUTS D'AFEGIT" J22: Athletic 2-5 Barça
Cada partit de Lliga els 4 titulars de Borja Nicolau.

1’ LA POLIVALÈNCIA PER ARRIBAR AL CIM
Quin partit!! El Barça va donar un cop de puny a la taula ahir en un dels camps històricament més complicats de primera divisió. 2-5 en un espectacular partit que certifica que l’equip es troba en el millor moment de la temporada i en progrés constant.

Un progrés en el que vull subratllar l’habilitat del Barça per dominar diferents registres de joc, diferents escenaris. Els blaugranes han demostrat sentir-se còmodes tant en les estones de control i possessió com en les que el partit embogeix i es converteix en un intercanvi de cops. Aquesta polivalència i obertura de ment permet al Barça ser un equip més complert, poderós i imprevisible. Una polivalència que ens ha portat al cim (fins al moment!) de rendiment de la temporada.

2’ DESTACAR EL CONJUNT, UN AUTÈNTIC LUXE
El Barça, com a club gran, és un equip on sempre hi ha estrelles a les que estem més que acostumats a veure brillar. El que no és tan habitual és veure-les brillar a la vegada, poder destacar el conjunt per sobre de les individualitats. Ho estem veient en els últims partits en els que, del primer a l’últim, tots els jugadors que demostren estar enxufats. Un autèntic luxe!!

3’ LA VIDA PUEDE SER MARAVILLOSA, SALINAS!
Frase cèlebre d’Andrés Montes, escoltada mil i una vegades a les seves transmissions, que avui encaixa meravellosament com titular.

Perquè la vida de l’aficionat culé és meravellosa!! Perquè ara tot va bé. Enrere, molt lluny, queden els dubtes i les crítiques sorgides a Anoeta. Però és que, a més a més, l’entorn també afavoreix! Al fet que el Barça passi pel millor moment de la temporada cal afegir que el màxim rival, el Real Madrid, viu en circumstàncies totalment oposades, i això magnifica encara més la sensació de benestar. Va tot tan i tan bé, que ja ni es parla de Luis Enrique.

4’ LUIS ENRIQUE
Jo si vull parlar de Luis Enrique. Quan fa només un mes ningú donava un duro per aquest Barça, ell va ser el més assenyalat. Avui, doncs, és just atribuir a l’asturià gran part de la culpa del bon moment de l’equip.

La gran crítica a l’entrenador era l’excés de rotacions i l’incapacitat de trobar un onze i un estil de joc fix. Avui celebrem que el Barça, lluny de tenir un estil fix, sigui capaç de dominar-ne més d’un. Celebrem que, tot i que no hi ha un onze definit (faltaria més!), cada cop es vegi més clar quins són els 14-15 homes importants de la temporada. I també celebrem no veure als jugadors superats físicament, i alguns d’ells fins i tot caient en les lesions, tal i com està passant al Madrid d’un Ancelotti que no ha sabut rotar en l’inici de temporada. Lucho, has sabut salvar fantàsticament el primer match-ball, però no et relaxis que ja saps que això només es Disneyland quan guanyem i que amb les derrotes tornaran les crítiques.

EL NICOMUNIO
Bravo 6
Alves 6
Mathieu 6
Pique 6
Alba 10
Busquets 6
Xavi 6
Rakitic 10
Messi 13
Neymar 13
Suárez 13

Pedro 9
Adriano 6
Rafinha 6

Comentaris
Els blogs

La majoria de la premsa de Barcelona obra la setmana amb una mena d’intent de “resurrecció” després de dos resultats nefastos pel Barça,...

Llegeix

És un fet molt evident que el Barça no acaba de rutllar. És cert que el "virus FIFA" passa factura, sobretot tenint en compte que 6...

Llegeix