Zona Bloc / Blog de

"4 MINUTS D'AFEGIT" J27: Eibar 0-2 Barça

Cada partit de Lliga, els 4 titulars de Borja Nicolau.
"4 MINUTS D'AFEGIT" J27: Eibar 0-2 Barça
"4 MINUTS D'AFEGIT" J27: Eibar 0-2 Barça
Cada partit de Lliga, els 4 titulars de Borja Nicolau.

1’ EL RATOLÍ NO CAU A LA TRAMPA
Tots teníem un ull posat al partit contra el City. I l’altre, al clàssic! Dos partits seguits d’aquesta envergadura sempre motiven i il·lusionen, però a vegades també poden despistar. “Partit trampa” deia Luis Enrique a la roda de premsa prèvia al partit. I el Barça, després d’haver recuperat el lideratge, no es podia permetre una ensopegada.

Ni rastre d’ella. El Barça (ratolí en el titular) va oblidar-se del que està per venir i sobreposar-se a la suma de baixes i rotacions, que va desembocar en un equip titular poc habitual, per superar amb ofici a l’Eibar.

2’ PARTITS QUE DONEN LLIGUES
És un tòpic en majúscules, però és cert. En partits trampa, en camps en que tothom compta amb els tres punts, és aquí on no es pot fallar de cap de les maneres.

I com deia, el Barça va complir ahir en una victòria amb ofici. Perquè va guanyar sense brillar però sent molt resolutiu, i demostrant com la qualitat de les seves estrelles pot resoldre partits.

3’ MESSI, L’ESTRELLA DE LA CONSTEL·LACIÓ
Com a equip gran, al Barça n’hi ha moltes d’estrelles. La majoria grans, algunes de petites (com Sergi Roberto, a qui avui si podem destacar), i una d’enorme i inigualable.

Ahir, reflexionant sobre com és possible que a cada partit aparegui un nou rècord/fita de Messi, vaig arribar a dues respostes: la primera, perquè avui en dia tenim un domini espectacular de les dades que no es tenia anys enrere. La segona, i més important, perquè com cada setmana en trenca un, n’hem de buscar un altre. I pensar que hi ha molts jugadors de primer nivell que no s’enduen en rècord en tota la seva carrera... Lluny, molt lluny de la versió de l’any passat, Messi torna a brillar com cap altra estrella i a mostrar la seva versió de depredador insaciable. Que no pari!

4’ ARA SI, MIREM CAP AL CITY
La música de la Champions ja sona al cap dels aficionats blaugranes. Dimecres a les 20.45h ens esperar un autèntic partidàs, i tot i que el resultat de l’anada (1-2) és molt bo, hem de pensar que no serà fàcil. El City ha ensopegat a la Premier aquest cap de setmana i segueix lluny de l’equip de Mourinho, així que la seva gran carta de la temporada hauria de ser la Champions.

EL NICOMUNIO
Bravo 2
Adriano 6
Piqué 6
Bartra 6
Montoya 2
Sergi Roberto 6
Rafinha 6
Rakitic 6
Messi 16
Neymar 2
Suarez 2

Pedro 2
Xavi 2

Borja Nicolau

Comentaris
Els blogs

La majoria de la premsa de Barcelona obra la setmana amb una mena d’intent de “resurrecció” després de dos resultats nefastos pel Barça,...

Llegeix

És un fet molt evident que el Barça no acaba de rutllar. És cert que el "virus FIFA" passa factura, sobretot tenint en compte que 6...

Llegeix