Copa

4 partits de sanció a Wagué

4 partits de sanció a Wagué
4 partits de sanció a Wagué
El Comitè de Competició ha decidit sancionar el lateral del Barça B, Moussa Wague, amb 4 partits sense jugar per l'inicident del passat cap de...
wague barça b

El Comitè de Competició ha decidit sancionar el lateral del Barça B, Moussa Wague, amb 4 partits sense jugar per l'inicident del passat cap de setmana al camp de l'Ejea. L'àrbitre va expulsar el futbolista senegalès al tram final del partit quan la pilota va sortir fora del terreny de joc i el jugador blaugrana va tenir un incident amb un aficionat local.

Segons va fer constar a l'acta l'àrbitre, Wagué va "colpejar a un espectador a la cara en intentar prendre-li una pilota, quan la pilota no estava en joc." Les imatges del partit no van poder captar l'escena i des del Barça expliquen que presentaran un recurs per intentar rebaixar la sanció.

El jugador va demanar disculpes per aquesta acció a les xarxes socials i va dir que "no va tenir un comportament encertat" però també va afegir que durant tot el partit va rebre insults racistes per part dels aficionats de l'Ejea. 

COMENTARIS