Copa

4a final de Copa entre Barça i València

4a final de Copa entre Barça i València
4a final de Copa entre Barça i València
El València serà el rival del Barça a la final de la Copa del Rei després d'eliminar el Betis a les semifinals en un global de 3-2 a l'eliminatòria....
Barça València final Copa 1971

El València serà el rival del Barça a la final de la Copa del Rei després d'eliminar el Betis a les semifinals en un global de 3-2 a l'eliminatòria. El conjunt valencià es va imposar 1-0 aquest dijous en la tornada i va evitar que el Betis pogués disputar la final que es disputarà al seu estadi el 25 de maig.

En tota la història de la Copa del Rei, el Barça i el València s'han enfrontat en 3 ocasions en una final. La primera va ser l'any 1952 i la victòria va ser per al conjunt blaugrana per 4-2. 2 anys després, el 1954, els dos equips es van tornar a enfrontar però aquesta vegada la victòria va ser per als valencians per un contundent 0-3. Finalment, el darrer precedent és del 1971 quan el Barça va aixecar el títol després d'un gran partit que va acabar amb 4-3 a la pròrroga.

Així, la final del 25 de maig al Benito Villamarín serà la 4a final de Copa entre els dos conjunts. Respecte a la ciutat que acollirà la final, el Barça ja hi va disputar una final el 10 de maig del 1925, quan el FC Barcelona va superar per 0-2 l'Arenas de Guecho.

VÍDEO. Resum de l'última final entre el Barça i el València el 1971

COMENTARIS