Sancions

8 partits de sanció a Diego Costa

8 partits de sanció a Diego Costa
8 partits de sanció a Diego Costa
El Comitè de Competició ha decidit sancionar Diego Costa amb 8 partits per l'expulsió al Camp Nou. El futbolista matalasser no podrà jugar en el que...
Diego Costa

El Comitè de Competició ha decidit sancionar Diego Costa amb 8 partits per l'expulsió al Camp Nou. El futbolista matalasser no podrà jugar en el que resta de temporada, ja que només resten 7 jornades per finalitzar el campionat. A més, el davanter ha rebut una multa econòmica de 6.010 euros i el club, una de 2.800.

La sanció de 8 partits es divideix en dues parts. D'una banda, li han caigut 4 partits per l'insult que li va proferir al col·legiat Gil Manzano i que va redactar així a l'acta: "¡¡ME CAGO EN TU PUTA MADRE!! ¡¡ME CAGO EN TU PUTA MADRE!!". L'Atlètic de Madrid havia presentat al·legacions prèvies dient que en realitat havia cridat "me cago en mi puta madre" però les gravacions del micròfon de l'àrbitre no validen aquesta versió.

Els altres 4 partits són per agafar l'àrbitre del braç una vegada ja havia estat expulsat, en una acció que no permet el reglament. Ara l'Atlètic de Madrid disposa de 10 dies per presentar recurs per aquesta dura sanció que ha rebut Diego Costa. 

COMENTARIS