Gossip

9 entrenadors del Barça treballen sense contracte

Ho ha explicat Quique Guasch al Club de la Mitjanit

9 entrenadors del Barça treballen sense contracte
9 entrenadors del Barça treballen sense contracte

Ho ha explicat Quique Guasch al Club de la Mitjanit

Gerard López

El periodista Quique Guasch va explicar aquest dimarts al programa El Club de la Mitjanit d'Esport3 i Catalunya Ràdio el descontrol intern que s'està vivint al si del futbol base blaugrana. Després d'aplaudir les declaracions de Josep Maria a Bartomeu a TV3 després del partit amb la Juventus (on va assegurar que hi haurà canvis a l'estructura esportiva) i d'insinuar que alguns moviments interns han provocat que gent es converteixi en enemics perquè els han tret del lloc on eren, ha afirmat que fins a 9 entrenadors estan treballant a La Masia sense tenir el contracte firmat.

Guasch ha arribat a posar cara a alguns d'aquests professionals, que encara estan discutint les condicions de la seva feina: Gerard López, Gabriel Garcia, Quique Álvarez, Franc Garcia Pimienta, Aureli Altimira o Jordi Roura. A més, també ha dit que hi ha 1 jugador del juvenil i 1 del filial que també estan en aquesta situació. La setmana passada Quique Guasch ja va dir que aquesta situació es produïa a l'entitat, cosa que va provocar alguna reacció, però tampoc ha arribat l'acord.

En la seva intervenció, Guasch ha apuntat Pep Segura i Albert Soler com a responsables d'aquesta situació, perquè —segons ell— no s'han pres decisions perquè falta autoritat.

 

COMENTARIS