Jugadors

A quin jugador imitava Arthur?

A quin jugador imitava Arthur?
A quin jugador imitava Arthur?
Arthur Melo és un dels futbolistes més aplaudits arran del seu partit contra el Tottenham. El brasiler, comparat constantment amb Xavi, ha reconegut en una...

Arthur Melo és un dels futbolistes més aplaudits arran del seu partit contra el Tottenham. El brasiler, comparat constantment amb Xavi, ha reconegut en una entrevista a The Player Tribune quin era un dels seus futbolistes referencials quan creixia a Brasil. 

Iniesta

“El vaig començar a seguir pels seus girs, la seva intel·ligència en el joc..., tota pilota que anava en atac passava pels seus peus”.

“L’excel·lència futbolística d’Iniesta és indiscutible, ha estat molts anys sent top. Quan vaig començar a les categories inferiors, vaig sentir que volia jugar com ell, fer les coses que ell fa. La seva manera de sortejar rivals amb tanta facilitat i el seu joc tan agradable de veure...,  van fer que em comencés a fixar tant en ell”. 

“Al pati de casa entrenava la majoria de coses que ell fa, intentava girar amb la bola al primer toc Imitava tots els seus moviments”.

Dorsal 

“Quan vaig arribar, em van preguntar quin dorsal m’agradaria portar. Sincerament, mai m’ha importat el número, de fet a Gremio jugava amb el ‘29’. Qualsevol número em servia per jugar al Barça, és un orgull ser aquí. Però casualment estava lliure el ‘8’ i vaig acabar amb aquest”.

“Quan ets un nen, somies a jugar en un gran club europeu juntament amb els millors jugadors del món i convertir-te en un d’ells. També a vestir la samarreta de la selecció brasilera. Sens dubte, aquests sempre han estat els meus somnis des de petit”.

Debut al Gamper

"Quan van dir el meu nom i l’afició em va ovacionar va ser un moment molt especial, és una sensació espectacular”.

COMENTARIS