Gossip

Abidal es va reunir amb De Ligt a Amsterdam

Segons va avançar Oriol Domènech al Club de la Mitjanit de Catalunya Ràdio

Abidal es va reunir amb De Ligt a Amsterdam
Abidal es va reunir amb De Ligt a Amsterdam

Segons va avançar Oriol Domènech al Club de la Mitjanit de Catalunya Ràdio

de ligt

Moviment important del Barça en l'intent de fitxar el central holandès De Ligt. El secretari tècnic Eric Abidal es va reunir dimecres passat amb el futbolista de l'Ajax a Amsterdam on el va intentar convèncer perquè fitxi pel club blaugrana la pròxima temporada.

L'exclusiva la va anunciar Oriol Domènech al Club de la Mitjanit de Catalunya Ràdio i va explicar que la trobada va tenir lloc en forma de sopar on Abidal va explicar-li el projecte del Barça i la projecció de futur que tindria al Camp Nou. Amb aquest moviment, el Barça intenta guanyar punts a favor davant la forta competència de diversos clubs europeus que també van darrere d'aquest prometedor central de 19 anys.

A més a més, Domènech també va informar que Abidal ha parlat amb el migcampista De Jong, l'altre jugador de l'Ajax pretès pel Barça i mitja Europa. En aquest cas, la conversa va ser via telefònica i es podria interpretar que el club blaugrana prioritza més l'arribada del central De Ligt que la del migcampista, una posició on Rabiot és el gran favorit per incorporar-se al Camp Nou.

A banda de l'acord que el Barça hauria d'arribar amb el futbolista per incorporar-lo, també serà necessari un acord amb l'Ajax d'Amsterdam, que ja es frega les mans pensant en el traspàs que pot aconseguir. Una llegenda del club holandès i exjugador del Barça, Jari Litmanen, ja ha assegurat que "es convertirà en el central més car de tota la història" i només cal recordar que el defensa que ocupa aquest títol honorífic, Van Dijk, va costar 85 milions d'euros al Liverpool.

COMENTARIS