Mercat

Abidal i Planes viatgen a Lisboa per veure Jovic

Abidal i Planes viatgen a Lisboa per veure Jovic
Abidal i Planes viatgen a Lisboa per veure Jovic
A banda d'intentar avançar en les negociacions per De Ligt a Amsterdam, el club blaugrana també tindrà una expedició a Lisboa per seguir d'aprop Luka...
Jovic

A banda d'intentar avançar en les negociacions per De Ligt a Amsterdam, el club blaugrana també tindrà una expedició a Lisboa per seguir d'aprop Luka Jovic. El serbi juga amb la selecció contra Portugal en partit de classificació per a l'Eurocopa i la direcció esportiva hi serà present amb les figures d'Eric Abidal i Ramon Planes.

Aquesta serà la 16a vegada que el club veu in situ un partit del davanter de l'Eintracht de Frankfurt i s'espera que es pugui avançar en les negociacions amb el seu representant. El problema que té el Barça enaquesta operació és que Jovic encara és propietat del Benfica, ja que l'Eintracht no ha exercit l'opció de compra que ronda els 12 milions d'euros. El club alemany té previst executar-la però no té cap pressa perquè sap que cada dia que passa, el preu del futbolista augmenta.

D'aquesta manera, l'operació per Jovic pot anar per llarg mentre que des de la direcció esportiva seguiran veient-lo d'aprop. El club té altres noms sobre la taula com el de Griezmann o Rodrigo però encara hi ha temps per decidir-se.

COMENTARIS