Notícies

Abidal: "La idea sobre la Masia no canvia"

Abidal: "La idea sobre la Masia no canvia"
Abidal: "La idea sobre la Masia no canvia"
Éric Abidal ha estat present en la roda de premsa de presentació de Jeison Murillo i ha respòs algunes preguntes sobre l’actualitat del club i ha...

Éric Abidal ha estat present en la roda de premsa de presentació de Jeison Murillo i ha respòs algunes preguntes sobre l’actualitat del club i ha justificat l’arribada del colombià. 

Masia o fitxatges?

No canvia res sobre La Masia. El més important és que el tècnic tingui opcions. Volem guanyar títols. Tots sabem la situació de l’equip a nivell defensiu, pel que és millor sumar efectius. Però els jugadors del B seguiran pujant si ho decideix Valverde”. 

Rodrigo Caio

“Rodrig Caio podia estar a la llista de futuribles, sí, però s’havien de prendre decisions. Jo també vaig estar a punt d’anar a un altre equip i vaig arribar finalment al Barça”.

Fitxatges

“Analitzem sempre el mercat de manera interna. No tenim res previst. Rabiot? Avui és un dia per parlar de Murillo, que el necessitàvem”.  

Sortides

“A nivell de sortides, sempre depèn dels jugadors, de les necessitats. Jo no decideixo, cal valorar-ho amb Valverde però ens podem asseure a parlar”.

COMENTARIS