Notícies

Abidal: "No pressionaré a Valverde perquè renovi"

"Ell sap que l'ambició del club és el triplet"

Abidal: "No pressionaré a Valverde perquè renovi"
Abidal: "No pressionaré a Valverde perquè renovi"

"Ell sap que l'ambició del club és el triplet"

El secretari tècnic del primer equip del Barça, Eric Abidal, ha parlat sobre la possible renovació d'Ernesto Valverde i ha dit que no el pressionarà en cap sentit. En una entrevista a Barça TV, el dirigent francès ha elogiat la figura del tècnic i també ha parlat sobre altres assumptes de l'actualitat blaugrana.

La renovació de Valverde

"Ell té contracte i prendrà una decisió, però no s'ha de precipitar. Si, finalment, pren una decisió negativa, el club haurà de buscar un altre entrenador. Però no el pressionaré jo, ni tampoc el president."

"Si li posem més pressió, serà més difícil. Hem de deixar que faci la seva feina el millor possible i que l'equip camini bé i tingui resultats. Després, ja ho veurem."

Els objectius de la temporada

"S'adapta i planifica, ho va demostrar l'any passat amb el doblet, però sap que l'ambició del club ara és el triplet. El volem ajudar al màxim perquè tingui l'equip al cent per cent i aconseguir els objectius"

La feina com a secretari tècnic

"No sóc l'entrenador i no li puc vendre la moto sobre que vindrà per ser titular. Aquí hi ha els millors i cal competir, i m'agrada aquesta competició sana."

"No és tan fàcil convèncer un jugador per marxar del Barça, ho fem amb tota la transparència possible. Li diem com està el club, posem totes les cartes i expliquem cada situació. Jo recomano i el jugador, mana."

COMENTARIS