Notícies

Acomiaden Keirrison 7 dies després d'haver-lo fitxat per estar fora de forma

Acomiaden Keirrison 7 dies després d'haver-lo fitxat per estar fora de forma
Acomiaden Keirrison 7 dies després d'haver-lo fitxat per estar fora de forma
La carrera de Keirrison continua tenint episodis surrealistes. El primer va tenir lloc l'any 2009 quan el Barça el va fitxar per 14 milions d'...
Keirrison

La carrera de Keirrison continua tenint episodis surrealistes. El primer va tenir lloc l'any 2009 quan el Barça el va fitxar per 14 milions d'euros i no va arribar a debutar mai amb el primer equip. L'operació va ser estrambòtica per aquest davanter brasiler que va anar desfilant per diverses cessions en clubs com el Benfica, la Fiorentina, el Santos, el Cruzeiro o el Coritiba sense cap èxit. Finalment, el 2014 va quedar lliure però la seva carrera mai s'ha realçat i, últimament, ha militat per equips de la segona divisió brasilera.

Ara ha tornat a ser protagonista per haver durat només 7 dies en l'últim equip que l'havia fitxat. El passat 15 de juny, el Centro Sportivo Alagoano va anunciar la contractació de Keirrison amb 30 anys per l'estrena a la primera divisió brasilera com a recent ascendit. La seva estada, però, només ha durat una setmana i és que el 22 de juny el club va comunicar que rescindia el contracte per estar fora de forma. En un elegant comunicat, el Centro Sportivo Alagoano va assegurar que Keirrison no seguia al club perquè "requeria un període de preparació més gran de l'esperat i el campionat exigeix una incorporació immediata."

COMENTARIS