Mercat

Acord Barça - Jovic, segons la premsa alemanya

El davanter serbi de 21 anys és el màxim golejador de la Bundesliga amb 14 gols

Acord Barça - Jovic, segons la premsa alemanya
Acord Barça - Jovic, segons la premsa alemanya

El davanter serbi de 21 anys és el màxim golejador de la Bundesliga amb 14 gols

luka jovic

Un dels objectius del Barça per a la pròxima temporada és incorporar un davanter centre jove que pugui donar descansos a Luis Suárez i que en un futur es converteixi en el substitut de l'uruguaià. La direcció esportiva ja fa mesos que està buscant al mercat i ara sembla que ha trobat el futbolista ideal.

Segons publica el Frankfurter Allgemeine, el club blaugrana ja hauria arribat a un acord amb el davanter serbi de l'Eintracht Frankfurt, Luka Jovic. Amb només 21 anys, el seu impacte ha estat notable a la Bundesliga i ja és el màxim golejador de la competició amb 14 dianes en 19 partits. A més, a l'Europa League ha marcat 5 gols en 6 partits i ha demostrat que està preparat per fer el salt a un club important.

La informació del mitjà alemany diu que l'acord amb el jugador ja està fet i que ara cal arribar a un pacte amb el club, l'Eintracht de Frankfurt, en una operació que podria superar els 40 milions d'euros. El futbolista va arribar aquest mercat d'estiu procedent del Benfica en qualitat de cedit però l'Eintracht té una opció de compra per 12 milions que executarà ràpidament pel bon rendiment que ha ofert.

Jovic ha demostrat tenir un gran potencial de creixement i agrada al Barça perquè pot ser el recanvi ideal de Suárez a llarg termini. A banda de l'olfact de gol, el serbi també destaca per tenir una bona tècnica i velocitat en cursa. El seu handicap és la falta d'experiència al màxim nivell però si arribés al Camp Nou podria aprendre molt de Luis Suárez i no tindria la màxima pressió de ser el davanter titular.

COMENTARIS