Copa Amèrica

Així han quedat els grups de la Copa Amèrica 2019

Així han quedat els grups de la Copa Amèrica 2019
Així han quedat els grups de la Copa Amèrica 2019
Aquest dijous a la nit s'ha realitzat el sorteig de la fase de grups de la Copa Amèrica que es disputarà aquest estiu a partir del 14 de juny a Brasil....
Copa Amèrica

Aquest dijous a la nit s'ha realitzat el sorteig de la fase de grups de la Copa Amèrica que es disputarà aquest estiu a partir del 14 de juny a Brasil. El Barça pot comptar amb diversos futbolistes en aquesta competició com l'argentí Leo Messi, l'uruguaià Luis Suárez, el xilè Arturo Vidal, el colombià Murillo o els brasilers Coutinho, Arthur, Malcom i Rafinha. En total hi haurà 3 grups amb un total de 12 seleccions on destaca les convidades Qatar i Japó per aquesta edició. 

El Brasil competirà al grup A davant Bolívia, Veneçuela i Perú i intentarà guanyar un trofeu que no alça des del 2007. El fet de jugar a casa augmenta les seves opcions de favorita però també suposarà una major pressió amb el trist record del 2014.

Per la seva banda, l'Argentina de Leo Messi ha quedat enquadrada al grup B amb la Colòmbia de Murillo, el Paraguai i Qatar. Caldrà veure si finalment el crac blaugrana decideix assistir a la competició després d'uns mesos on ha preferit descansar del combinat nacional.

Finalment, a l'últim grup, el C, hi haurà l'Uruguai de Luis Suárez, la Xile d'Arturo Vidal, el Japó i Equador. La selecció xilena ha guanyat les dues últimes edicions de la Copa Amèrica però el combinat ha perdut potencial en els últims anys i Suárez aspirarà a guanyar un trofeu que ja va alçar el 2011 en la que podria ser una de les seves últimes participacions amb el combinat uruguaià.

COMENTARIS