Notícies

Així veu Puyol a Umtiti

"És un líder, un dels millors del món"

Així veu Puyol a Umtiti
Així veu Puyol a Umtiti

"És un líder, un dels millors del món"

Carles Puyol Samuel Umtiti

Cáceres, Henrique, Chygrynskiy, Mathieu, Vermaelen, etc... En els últims anys el Barça s'ha gastat molts diners per trobar un central de garanties que substituís Carles Puyol, un dels millors centrals de la història del club. El de la Pobla es va retirar l'any 2014 per culpa de les lesions i només la reconversió de Mascherano com a central va servir per tapar el forat del company.

Però des de l'arribada de Samuel Umtiti la temporada passada, el club ja no té maldecaps amb la parella de Piqué a l'eix de la defensa i el francès s'ha convertit en un futbolista imprescindible en el pla esportiu de present i de futur al club.

Les comparacions amb Puyol han estat inevitables per la capacitat de lideratge d'Umtiti i la seva capacitat d'entrega a l'eix de la defensa. Ara, l'excapità ha parlat sobre el francès en una entrevista a l'AS i li ha dedicat aquests elogis: "La temporada passada ja va estar molt bé. S'està situant com un dels millors centrals. No és fàcil defensar amb tants metres a l'esquena perquè et sents desprotegit. S'ha adaptat perfectament. És un líder, un dels millors del món."

COMENTARIS