Ligue 1

Al-Khelaifi: "No vull més comportaments d'estrella"

Al-Khelaifi: "No vull més comportaments d'estrella"
Al-Khelaifi: "No vull més comportaments d'estrella"
El PSG sembla que té clar que el model de club que ha mantingut fins ara no és el més adequat per rendir a l’elit. Almenys, segons els resultats dels...
Nasser Al-Khelaïfi

El PSG sembla que té clar que el model de club que ha mantingut fins ara no és el més adequat per rendir a l’elit. Almenys, segons els resultats dels darrers dos cursos, amb Neymar i Mbappé com a pals de pallers de la plantilla. 

El president del club, Nasser Al-Khelaifi, ha criticat en una entrevista a France Football el comportament d’alguns futbolistes, i ha deixat entreveure que no vol més actituds indivudalistes. 

Les declaracions deixen entreveure que el PSG està meditant seriosament l'opció de vendre Neymar o Mbppé, les seves grans estrelles.

Caràcter de les estrelles

“Els jugadors hauran d'assumir les seves responsabilitats, fins i tot més que abans. Tot serà diferent, la gent haurà de treballar més i el que no estigui d'acord, té la porta oberta”.

"Cal que sigui completament diferent. Els futbolistes no estan aquí per donar-se el gust. I si no ho volen, adeu. Ja no vull comportaments d'estrelles”.

Canvis a la plantilla

"Els canvis eren indispensables, si no, no anàvem enlloc"

COMENTARIS