Jugadors

Alba: “El triplet? Només queda rematar-lo al tram final”

“És clar que m'agradaria renovar amb el Barça! És el club de la meva vida”

Alba: “El triplet? Només queda rematar-lo al tram final”
Alba: “El triplet? Només queda rematar-lo al tram final”

“És clar que m'agradaria renovar amb el Barça! És el club de la meva vida”

Jordi Alba

El defensa del Barça, Jordi Alba, està concentrat amb la selecció espanyola de futbol, a Madrid. En una entrevista a Sport i Mundo Deportivo, el jugador analitza la temporada en curs.

El rendiment

“Em trobo bastant bé, còmode i, amb moltíssima confiança. A nivell personal, de gols i assistències, els resultats són molt bons per un lateral, i el col·lectiu sempre ajuda moltíssim. Estem tots a bon nivell. […] Per resultats i per joc és la meva millor temporada”.

“Tenir tot el carril per mi em permet tenir molta presència a l'àrea, donar assistències, marcar gols… A mi, com més banda em deixin, millor”.

“Avui dia els laterals som més profunds que en anys anteriors. Jugar al Barça suposa que has de defensar i, alhora, atacar. No sóc un lateral que sigui molt defensiu, encara que crec que he millorat moltíssim. Encara que penso que destaco més per la meva projecció ofensiva”.

El triplet

“Estem gestionant molt bé les tres competicions i només queda rematar-ho al tram final. A la Lliga traiem molts punts a Madrid i At. Madrid i només depenem de nosaltres mateixos, som a la final de Copa…”

“I a la Champions, sabem la importància que té aquesta competició, serà una eliminatòria amb la Roma disputada i bonica pels culés”.

La renovació

“És clar que m'agradaria renovar amb el Barça! És el club de la meva vida, fa sis anys que soc aquí, més els que vaig jugar al planter, que en són sis més, i soc a casa meva. A mi m'agradaria, és clar, acabar la carrera aquí”.

Ser capità, si marxa Iniesta

“No és una cosa que hagi pensat, de petit sí que vaig ser capità a les categories inferiors, però és el grup i l'entrenador qui ha de triar, la veritat és que no m'ho he plantejat”.

“Hi ha jugadors més veterans que jo i amb galons que segur que ho faran bé. A mi si em toca, benvingut, però no és una cosa que vegi a curt termini”.

COMENTARIS