Jugadors

Alcácer: "Estic content d'haver marxat"

Alcácer: "Estic content d'haver marxat"
Alcácer: "Estic content d'haver marxat"
paco Alcácer ha analitzat el seu pas pel Barça en una entrevista al diari Marca i ha reconegut la importància de la confiança per triomfar en qualsevol equip...

paco Alcácer ha analitzat el seu pas pel Barça en una entrevista al diari Marca i ha reconegut la importància de la confiança per triomfar en qualsevol equip.

Barça 

“Quan vaig arribar al Barça vaig estar tres mesos sense marcar un gol amb ocasions molt clares i vaig entrar en una ratxa molt negativa que al final vaig canviar”. 

“És complicat ser davanter en equips top, però al final no depèn de tu sinó d'una persona que és la que et posa. En aquest cas són decisions d'entrenador. Al final estem als equips per entrenar i en les teves mans no està jugar si no en les d'una persona que és la que la que decideix. El que està a les meves mans és entrenar diàriament al 100%”. 

El Barça busca un 9

“Al final són decisions que es prenen. A mi no m'hagués agradat estar més temps sense sentir-me partícip realment d'alguna cosa, perquè al final vaig participar estonetes en un de cada tres partits... Sí, estic molt content d'haver estat al Barcelona, he après moltíssim de ser-hi però al final vols sentir-te important, sentir-te jugador i al final doncs busques altres solucions. La veritat és que estic bastant content d'haver escollit aquesta”.

Messi

“De Messi ensenyaré vídeos, perquè no hi ha paraules per explicar el que és Leo, un jugador inhumà, és tot innat, la facilitat amb la qual cosa ho fa tot, no hi ha jugador com ell..."

Confiança

“És la realitat del futbol. Quan un jugador té confiança, està en estat de gràcia, està còmode, s'integra bé a l'equip, les coses surten bé al final. Així és tot més fàcil”. 

Borussia 

“Els que hem arribat estem a bon nivell pels jugadors que ja estaven en equip que ens han fet integrar molt ràpid, amb bons gestos, bon rotllo, cap mala cara, cap menyspreu...” 

“Reus és un referent dins de l'equip, un referent dins el món del futbol i esperem que segueixi així perquè al final un dels causants que l'equip estigui així és ell”.

COMENTARIS