Jugadors

Aleix Vidal admet les dificultats que va passar al Barça

Aleix Vidal admet les dificultats que va passar al Barça
Aleix Vidal admet les dificultats que va passar al Barça
Aleix Vidal va abandonar el passat estiu el Barça per tornar al Sevilla, el trampolí que li va permetre arribar al Camp Nou. El català va avaluar a Football...


Aleix Vidal va abandonar el passat estiu el Barça per tornar al Sevilla, el trampolí que li va permetre arribar al Camp Nou. El català va avaluar a Football Club el seu pas per Barcelona.

Barça

“Els dos primers anys vaig estar jugant poc o almenys no el que m'hauria agradat. A l'abril vaig tenir una lesió de turmell que em va tallar aquesta continuïtat que tant m'havia costat aconseguir. Amb la decisió del club de canviar d'entrenador, m'obliga a quedar-me un any més, perquè mai saps el que passarà. L'últim any sí vaig jugar bastant més, amb els meus alts i baixos, però veia que era el moment de sortir”.

“Era una operació complicada i en el mercat hivernal va estar a punt de donar-se, però vam decidir que el millor era esperar a l'estiu. Gràcies a Déu va sortir tot bé”,

Tornar a Sevilla

“Després d'estar a Barcelona passant-ho malament, sabia que l'únic lloc on podria tornar a ser jo era aquí. He tingut moltes ofertes, però volia tornar a Sevilla. Quan vaig estar aquí tot va sortir molt bé i vaig haver de prendre una decisió que ara és fàcil dir que no va funcionar, però en el seu moment són moltes coses per valorar”. 

Primer traspàs d'Almeria a Sevilla

“Em va fer pena deixar la ciutat perquè jo visc a Almeria amb la meva dona i la meva filla, em queda a prop i la ciutat i l'afició són espectaculars”.

"Vaig prendre una decisió que esportivament podria ser bona, encara que va ser difícil i pensada, però tots els jugadors han de prendre-la. No saps mai si serà per bé o per mal, però cal assumir el repte i les circumstàncies que es vagin donant ".

COMENTARIS