Jugadors

Aleix Vidal buida el seu armariet

Aleix Vidal buida el seu armariet
Aleix Vidal buida el seu armariet
El futur d’Aleix Vidal sembla ben lluny del Camp Nou. El català, que tampoc ha tingut continuïtat als plans d’Ernesto Valverde, té tots els...
Aleix Vidal

El futur d’Aleix Vidal sembla ben lluny del Camp Nou. El català, que tampoc ha tingut continuïtat als plans d’Ernesto Valverde, té tots els números per començar la propera temporada amb una samarreta que no sigui blaugrana. 

Segons informa Javi Miguel al diari AS, el lateral va recollir la setmana passada les seves pertinences del seu armariet del Camp Nou. El gest pressuposa que el futbolista té clar que no tornarà a trepitjar el camp del Barça el curs vinent. 

El pas d’Aleix Vidal com a jugador blaugrana ha estat molt irregular. Fitxat l’estiu del 2015 procedent del Sevilla a canvi de 17 milions d’euros, Vidal no va poder debutar fins el gener de 2016, però no va tenir massa aparicions als esquemes de Luis Enrique. 

Durant l’any i mig que va coincidir amb el tècnic asturià, Vidal va passar pràcticament desapercebut sobre la gespa, i l’arribada de Valverde tampoc ha canviat excessivament la situació.

L’entrenador l’ha utilitzat en 15 partits a la Lliga, els mateixos que va disputar amb Luis Enrique. 

El seu destí podria ser el Sevilla o el Nàpols. Segons apunten alguns mitjans andalusos, el nou entrenador, Pablo Machín, hauria validat la seva incorporació

COMENTARIS