Notícies

Aleix Vidal: "Els 3 últims anys han estat complicats per a mi"

Aleix Vidal: "Els 3 últims anys han estat complicats per a mi"
Aleix Vidal: "Els 3 últims anys han estat complicats per a mi"
Aleix Vidal ha estat presentat aquest dilluns com a nou jugador del Sevilla. Després de setmanes de negociacions, l'acord de traspàs es va tancar per 8,5...
Aleix Vidal Sevilla

| Sevilla

Aleix Vidal ha estat presentat aquest dilluns com a nou jugador del Sevilla. Després de setmanes de negociacions, l'acord de traspàs es va tancar per 8,5 milions d'euros més 2 en traspàs i el futbolista ha reconegut les ganes que tenia de tornar al club del Pizjuán després de 3 anys "complicats" a Can Barça.

Tornar al Sevilla

"Torno al club on volia estar i on he estat feliç en molts sentits. Els 3 últims anys han estat complicats, ara vinc amb més il·lusió que quan vaig arribar de l'Almeria."

L'operació de traspàs

“No ha estat una operació gens fàcil. Vull donar les gràcies a l'esforç que ha fet el Sevilla perquè pugui estar aquí."

La Supercopa contra el Barça

"Tots sabem a qui hem d'agafar despistat... Sabem que els jugadors del Barça són de talla mundial però espero aconseguir la primera alegria davant els meus excompanys el pròxim diumenge."

Competència amb Jesús Navas

 “Tots sabem qui és Jesús Navas i el que representa per aquest club. Hi haurà una competència sana però crec que podem jugar junts perquè és possible amb el sistema de l'entrenador."

COMENTARIS