Jugadors

Aleñá ja no entra a les convocatòries del Barça B

Aleñá ja no entra a les convocatòries del Barça B
Aleñá ja no entra a les convocatòries del Barça B
Després de participar en els 2 últims partits del Barça B contra el Sabadell i el Peralada, Carles Aleñá ja no ha entrat a la convocatòria del filial per al...
Aleñá

Després de participar en els 2 últims partits del Barça B contra el Sabadell i el Peralada, Carles Aleñá ja no ha entrat a la convocatòria del filial per al Conquense i tot apunta que s'incorporarà de ple dret com a futbolista del primer equip, tal com va explicar Ernesto Valverde.

El jove migcampista del Maresme es va lesionar en el darrer partit de la temporada passada a Segona Divisió i això va impedir que pogués realitzar la pretemporada al primer equip blaugrana. El cos tècnic va decidir que per agafar ritme seria millor que disputés partits de competició amb el filial i així el retorn als terrenys de joc seria més fàcil.

Passat aquest període, Aleñá ja pot començar a formar part de les convocatòries del Barça i el partit contra el Girona d'aquest diumenge seria la primera oportunitat. Amb 20 anys, el futbolista espera fer-se un lloc però tindrà una gran competència en un mig del camp amb molts efectius.

COMENTARIS