Notícies

Aleñá: "No tenia sentit marxar del Barça si el club em volia"

Aleñá: "No tenia sentit marxar del Barça si el club em volia"
Aleñá: "No tenia sentit marxar del Barça si el club em volia"
Carles Aleñá viu el moment més dolç de la seva curta etapa al primer equip blaugrana. El migcampista ha estat titular en 3 dels últims 5 partits i davant el...
Carles Aleñá Catalunya Ràdio

Carles Aleñá viu el moment més dolç de la seva curta etapa al primer equip blaugrana. El migcampista ha estat titular en 3 dels últims 5 partits i davant el València va ser un dels jugadors més destacats al mig del camp. Amb només 21 anys, el jugador està demostrant tenir personalitat dins i fora dels terrenys de joc, com ha demostrat en aquesta entrevista al Tot Costa de Catalunya Ràdio.

El moment actual

"Estic gaudint moltíssim amb el meu primer any de jugador del primer equip. Estic aprenent dels millors i estic molt content de com està anant tot."

Per què es va quedar al Barça a l'estiu?

"Si el millor club del món confia en tu, no pots tenir dubtes. Sí que és veritat que la gent vol anar massa de pressa, la gent vol que torni una generació com la del Leo, el Busi i el Xavi, una generació única. Al final, les oportunitats sempre arriben i és llavors quan has de fer-ho bé."

L'arribada de De Jong

"Els millors jugadors han de venir al Barça. De Jong m'agrada moltíssim i l'exigència ens fa més forts. Sí que és veritat que vindrà aquí per ser un jugador important, però veurem com va tot, no és fàcil adaptar-se al Barça, veurem com va l'any que ve."

Referent futbolista

"Deco sempre m'ha agradat, encara avui miro vídeos per veure com es movia al camp, sense deixar de banda als d'aquí com Xavi i Iniesta."

L'estat de Messi

"L'he vist molt bé, està tranquil i amb confiança què arribarà per al clàssic."

COMENTARIS