Lliga

Àlex Granell: "No crec que siguem tan atrevits com l'any passat"

Àlex Granell: "No crec que siguem tan atrevits com l'any passat"
Àlex Granell: "No crec que siguem tan atrevits com l'any passat"
El Girona ja prepara el partit contra el Barça d'aquest diumenge al Camp Nou amb la intenció d'oferir una major competència que la temporada passada....
alex granell

El Girona ja prepara el partit contra el Barça d'aquest diumenge al Camp Nou amb la intenció d'oferir una major competència que la temporada passada. El conjunt gironí va sortir atrevit i es va avançar amb un gol de Portu però va acabar caient per un contundent 6-1 després de cometre molts errors defensius. Un dels líders de l'equip, Àlex Granell, ha parlat aquest dijous en roda de premsa i ha dit que l'equip ha après dels errors de la temporada passada per evitar una nova ensopegada.

Ja coneixen el Camp Nou

"De primera vegada només n'hi ha una. Crec que tenim un petit avantatge i és que no ens sorprendrà l'estadi, això ens ajudarà a estar més concentrats."

El plantejament

"Machín ens va preguntar com ens sentiríem més còmodes i li vam dir. Crec que l'experiència de la temporada passada ens ajudarà, no crec que siguem tan atrevits."

"Sortirem amb l'ambició que tenim sempre, però conscients del rival."

El partit de Miami

"Personalment, se'm fa estrany que un partit de la lliga espanyola no es jugui a Espanya i, concretament, a Girona... Però segur que és pel bé del club i de la lliga, segur està tot mol ben estudiat."

"A mi el que més em preocupa és que es cuidi el soci del Girona, cal que estigui molt ben compensat perquè perdrà un partit especial."

Messi

"És el millor del món i no crec que puguem tornar a veure una cosa igual. Serà un plaer veure'l jugar, però intentarem aturar-lo de la manera que sigui."

COMENTARIS