Notícies

Alves: "Entrenar amb Guardiola és millor que el sexe"

Alves: "Entrenar amb Guardiola és millor que el sexe"
Alves: "Entrenar amb Guardiola és millor que el sexe"
Dani Alves ha parlat sobre l'experiència de ser entrenat per Pep Guardiola al mitjà britànic Sky. El brasiler s'ha desfet en elogis per la figura del...
Alves Guardiola

Dani Alves ha parlat sobre l'experiència de ser entrenat per Pep Guardiola al mitjà britànic Sky. El brasiler s'ha desfet en elogis per la figura del català i ha arribat a afirmar que és millor que el sexe amb el seu particular sentit de l'humor. A més, també ha explicat els motius per rebutjar la proposta del Manchester City l'estiu del 2017.

Entrenar amb Guardiola

"És el millor entrenador que he tingut mai. És millor que el sexe!" 

"És un geni en els moments clau. Sap transmetre als jugadors exactament què hauran de fer. En moltes ocasions, va ser un entrenador que ens va guanyar partits. Simplement vam haver de seguir les seves instruccions... Així de fàcil."

L'oferta del Manchester City

"Estava tot fet perquè fitxés pel Manchester City però al final no hi vaig anar per un tema familiar. Vaig parlar amb Guardiola i ell sabia que la meva intenció era tornar a treballar amb ell, sap l'estima gegant que li tinc a ell i al seu staff."

Anar a la Premier en un futur?

"No em penedeixo d'haver fitxat pel PSG i, de totes maneres, la meva carrera encara no s'ha acabat. El futbol anglès és un tipus de futbol que m'emociona molt."

COMENTARIS