Alves: "Guardiola volia entrenar el Brasil"

"No el van deixar"

Alves: "Guardiola volia entrenar el Brasil"
Alves: "Guardiola volia entrenar el Brasil"

"No el van deixar"

Dani Alves a vegades parla una mica massa, però en aquesta ocasió ho ha fet per explicar-nos un dels secrets que ha viscut en primera persona. Segons el jugador blaugrana, Pep Guardiola volia dirigir a la selecció brasilera durant el Mundial del 2014, però "no el van deixar".

En declaracions a ESPN, Alves ha explicat com va anar tot el procés.

"Potser parlo una mica massa, però no dic cap mentida si dic que abans del Mundial, Pep Guardiola volia entrenar la selecció brasilera", ha sentenciat Alves, va continuar amb més detalls.

"Pep va dir que volia fer-nos campions del món i que ho tenia tot estudiat. L'excusa va ser que no sabien com reaccionarien al país. Si no acceptem al millor del món, que ens pot fer encara millors, és que no ens preocupa tant la selecció", va afegir el brasiler.

Dani Alves va demostrar un cop més la seva admiració pel que va ser el seu tècnic a Can Barça. "Guardiola és el millor del món, la persona que millor gestiona un vestidor i que va revolucionar el futbol. Vam tenir l'opció de fitxar un tècnic així sense gastar diners. La seva intensió era cobrar si aconseguia el resultat esperat. I ho deixen escapar?".

Potser amb aquestes declaracions Alves vol convidar Guardiola a tornar-ho a intentar en un futur.

 

COMENTARIS