Notícies

Alves revela que va estar a punt de fitxar pel Chelsea de Mourinho

Alves revela que va estar a punt de fitxar pel Chelsea de Mourinho
Alves revela que va estar a punt de fitxar pel Chelsea de Mourinho
Dani Alves va fitxar pel Barça l'estiu del 2008 procedent del Sevilla però uns mesos abans podia haver signat pel Chelsea de Mourinho. Aquesta era la...
Alves, Mourinho

Dani Alves va fitxar pel Barça l'estiu del 2008 procedent del Sevilla però uns mesos abans podia haver signat pel Chelsea de Mourinho. Aquesta era la voluntat del futbolista però, finalment, el club andalús va rebutjar l'oferta i el brasiler va acabar fitxant pel Barça.

Així ho ha explicat l'actual lateral del PSG a Sky, on ha enviat elogis a Pep Guardiola. A més, Alves ha dit que aquest fet va perjudicar les seves relacions posteriors: "M'agrada treballar amb la gent competidora que vol guanyar. Vaig estar molt a prop de treballar amb ell però no vaig anar al Chelsea per culpa del Sevilla, no per mi.  Jo ja ho donava per fet que treballar amb ell... No sé si va obtenir informació diferent, que no volia anar amb ell o el que fos, però des de llavors la nostra relació no ha estat tan bona. No va ser culpa meva, jo estava convençut que formaria part del seu equip..."

Després d'aquests fets, Alves i Mourinho no van tenir una gran relació i van tenir algunes picabaralles. En una ocasió, Alves va dir que Mourinho no havia inventat el futbol i la resposta de l'aleshores tècnic del Madrid va ser: "El que ha dit Dani Alves no ho diria millor Einstein. Va ser un portuguès el que va descobrir el seu país però no va inventar el futbol. Té tota la raó, no he inventat el futbol."

COMENTARIS