Jugadors

Alves: "Vaig estar un 95% fitxat pel Madrid"

Alves: "Vaig estar un 95% fitxat pel Madrid"
Alves: "Vaig estar un 95% fitxat pel Madrid"
Dani Alves ha repassat la seva trajectòria i ha explicat alguns detalls del seu passat, abans de fitxar pel Barça en una entrevista a ESPN. Fitxar pel...

Dani Alves ha repassat la seva trajectòria i ha explicat alguns detalls del seu passat, abans de fitxar pel Barça en una entrevista a ESPN. 

Fitxar pel Madrid

“Seré sincer amb tu, vaig estar a prop, al 95%, de signar pel Reial Madrid. No obstant això, Del Nido és un tipus molt dur. El Chelsea també es va involucrar (en les converses). Els va dir que un altre equip estava disposat a pagar fins i tot més diners que ells. Després vaig haver de prendre una decisió i al final em vaig quedar al Sevilla”. 
“Estava molt a prop de signar pel Reial Madrid però el destí es va interposar en el camí. Deia que la meva història s'anava a fer amb el Barcelona, ​​com havia somiat quan era nen. I has de fer realitat els somnis, en lloc dels malsons. Estic agraït d'haver pogut evitar anar a Madrid i, òbviament, signar pel Barça”.

“El Madrid era un equip guanyador i no anava a anar-hi per mantenir l'status quo. Per a mi va ser més emocionant construir el que vam fer a Barcelona. Vam haver de canviar la història i així ho vam fer. A Madrid, hauria afegit pàgines a un llibre que ja havien escrit . En canvi, amb el Barça era una cosa diferent".

Treballar amb Guardiola

"No em puc queixar. Només hi va haver un moment en què vam tenir els nostres desacords, però ho vam parlem. Hi va haver una mica de conflicte, però vam poder arreglar-ho una setmana després. Per a mi, aquesta és la gran virtut que té Guardiola. Pren decisions amb el cor a la mà, però pot prendre les millors decisions, i això és el que m'agrada d'ell, fins i tot si et fa mal”.

Neymar al Barça

"Crec que és molt difícil. La gent de Barça, crec, no estarà disposada a reconèixer que el necessiten. I això és un problema, no pots anar a cap costat guiat pel teu ego. No pots deixar que el teu ego dicti la teva vida. El Barça té aquest problema i no reconeixeran que el  necessiten i això ja l’allunya de Barça. Qui no necessita Ney? Tots el necessiten”


COMENTARIS