Seleccions

Amunike fitxa per la selecció de Tanzània

Amunike fitxa per la selecció de Tanzània
Amunike fitxa per la selecció de Tanzània
El mític exjugador del Barça, Emmanuel Amunike, ja té nova feina. El nigerià de 47 anys d'edat ha estat contractat com a nou seleccionador de ...
Amunike

El mític exjugador del Barça, Emmanuel Amunike, ja té nova feina. El nigerià de 47 anys d'edat ha estat contractat com a nou seleccionador de Tanzània per als pròxims 2 anys. Un destí ben exòtic però on té una missió molt clara: aconseguir la classificació per a la Copa d'Àfrica.

Anteriorment, Amunike ha dirigit altres combinats nacionals i ja té experiència en el món de les banquetes. Així, del 2014 i 2017 es va fer càrrec de la selecció nigeriana sub-17 i va dirigir diversos clubs del seu país, com el Julius Berger o l'Ocean Boys. Posteriorment, es va ocupar de la selecció absoluta del Sudan però va abandonar la feina a principis d'aquest any per problemes d'impagaments.

Tanzània no disputa una Copa d'Àfrica des de l'edició de 1980 i per aconseguir-ho haurà de quedar entre els 2 primers del grup L de la Fase de Classificació. Uganda, Lesotho i Cap Verd seran els seus rivals per una competició que disputarà la fase final al Camerun entre el 7 i el 30 de juny de 2019.

COMENTARIS