ANALYTICS. Vermaelen, el defensa més actiu

El jugador lidera les estadístiques en accions defensives

ANALYTICS. Vermaelen, el defensa més actiu
ANALYTICS. Vermaelen, el defensa més actiu

El jugador lidera les estadístiques en accions defensives

Thomas Vermaelen
Thomas Vermaelen

| ©Getty Images #483126858

Thomas Vermaelen ja ha superat la lesió que el va tenir tota la temporada passada apartat de l'equip. En acabar el partit a San Mamés, el futbolista flamenc va defensar que “la lesió està oblidada, estic al 100%". Analitzant la seva actuació al camp, queda palès que Vermaelen podrà aportar moltes coses aquesta temporada.

El defensa més actiu

Thomas Vermaelen va ser el jugador del Barça que va rebutjar més pilotes (11 de les 31 de l'equip) i també el que va recuperar-ne més (11 de les 71 del Barça), si bé en aquest segon apartat va acabar empatat amb Mascherano. Per tant, amb 22 accions clarament defensives, el 23 del Barça es va coronar com el jugador més solvent de la darrera línia.

A l'hora d'evitar perill (una altra manera de defensar), Vermaelen va complir molt bé, ja que va perdre només 1 de les 35 pilotes de tot l'equip.

De les 2 passades de mèrit que va provar, 1 li va sortir bé i l'altra no.

L'acció de veterà

Carlos del Cerro Grande només va xiular-li una falta a Thomas Vermaelen. En un desajust defensiu, el central va haver de sortir al tall i va frenar el contraatac d'Aduriz, que enfilava la porteria de Bravo, amb una dura entrada. En una acció de veterà per evitar mals majors, Vermaelen va acabar sent amonestat per l'àrbitre i va veure la groga.

Les zones on va jugar Vermaelen

COMENTARIS