Jugadors

Anderson: "Espero més d'Arthur"

Anderson: "Espero més d'Arthur"
Anderson: "Espero més d'Arthur"
Sonny Anderson és un dels futbolistes que coneixen perfectament el Camp Nou i l’Olympique de Lió. El brasiler va jugar a tots dos equips i als...

Sonny Anderson és un dels futbolistes que coneixen perfectament el Camp Nou i l’Olympique de Lió. El brasiler va jugar a tots dos equips i als micròfons de Catalunya Ràdio va explicar que espera més d’Arthur i Coutinho. 

Arthur

"El grup del Barça avui està més fort que l'any passat. Però no m'agrada molt el nivell al qual està Arthur. Pensava que Arthur i Coutinho farien més. Arthur pot fer més. El conec. Pot fer el que ha fet Iniesta al Barça. No és una crítica, és una decepció. Està bé, però pot fer més".

Coutinho

"No està fent una temporada com les que ha fet al Liverpool. Està jugant més frenat, no ha alliberat el seu futbol”.

Champions

"Messi va dir a principi de temporada que volia guanyar la Champions i això és difícil d'aturar. El Barça és més complet que altres anys. Crec que l'eliminatòria més difícil per al Barça és la del Lió. Si la passa, guanya la Champions”. 

Lió

"Si Depay juga el seu futbol d'equip, és perillós. Però de vegades juga tot sol. Juga per a l'afició, no per a l'equip. Quan fa les coses fàcils, és millor per al Lió. Mendy és molt bo. Tècnicament és bo, va molt bé per dalt. L'única cosa que li falta és un treball tàctic".

COMENTARIS