Notícies

André Gomes: "Marxar del Barça va ser la millor decisió"

André Gomes: "Marxar del Barça va ser la millor decisió"
André Gomes: "Marxar del Barça va ser la millor decisió"
André Gomes ha trencat el silenci després de marxar del Barça i ha parlat per primera vegada sobre la decisió que va prendre a l'estiu. L'actual...
André Gomes Everton

André Gomes ha trencat el silenci després de marxar del Barça i ha parlat per primera vegada sobre la decisió que va prendre a l'estiu. L'actual futbolista de l'Everton considera que ha fet una bona elecció i explica amb qui va parlar per acabar triant el club de Liverpool: "Estic segur que vaig prendre la millor decisió. Ho vaig parlar amb Phil Neville. Soc amic seu d'ençà que vam coincidir al València i sabia que havia jugat a l'Everton. També vaig parlar amb Lucas Digne, que havia signat dues o tres setmanes abans que jo i em va donar molta informació sobre el club."

En una entrevista al web oficial de l'Everton, el portuguès reconeix que va tenir moltes propostes i que sent que pot oferir el seu millor futbol a la Premier: "Per descomptat que vaig tenir altres ofertes però l'entrenador, Marco Silva, va ser molt important a l'hora de prendre la decisió. La confiança que em va transmetre va ser clau. Cada dia em trobo millor i estic feliç jugant aquí."

COMENTARIS